Ode aan jezelf, de webshop van Ode aan de vrouw. Deze salon is sinds 2017 gestart in de Kloosterveste, het hart van Kloosterveen in Assen. Inmiddels met veel vaste klanten, dit is een groot compliment en daar zijn we trots op. De enorme hoeveelheid reviews zijn adembenemend en stuk voor stuk om nederig van te worden.

 

Ons doel is de definitie van schoonheid veranderen. Elke vrouw mag haar schoonheid voelen, diep van binnen. Een prachtomschrijving van schoonheid door iemand die visueel gehandicapt is: "Schoonheid is als het verse lentegras onder je voeten, als de geur van vers gebakken koekjes."

 

Deze webshop is een verlenging van onze fysieke giftshop, maar ook van onze behandelingen. Het brak ons op om de momenten waar onze klanten naar uitkeken te moeten afzeggen door de uitbraak van het Coronavirus en het daaropvolgend overheidsbeleid. Respect en goede keuze, maar onze klanten konden we niet laten zitten zonder een kans op een moment voor jezelf. Via deze webshop kun je toch jouw stukje Ode in huis kan halen.