Abonnementen

Neem een abonnement bij Ode!! Vaste momenten, voordelig en volledig verzorgd. Natuurlijk zit je er niet aan vast, je mag je abonnement maandelijks weer opzeggen. Niet meer afrekenen. Gewoon binnenkomen, verzorgd worden en weer op pad. 


Facial upgrades

De facial upgrades zijn wenkbrauwen modelleren, verven, wimpers verven, bovenlip harsen, kin harsen, kaaklijn harsen. Kies 1 of meerdere opties en laat deze met de optimale vaste regelmaat van 3 weken verzorgen, dan ben je 20% voordeliger uit. Boek je afspraken voor het hele jaar vooruit via de reguliere weg: via online boeken of samen aan de balie. Niet meer afrekenen. Gewoon binnenkomen, verzorgd worden en weer op pad. 

Bijvoorbeeld: Elke drie weken wenkbrauwen modelleren en wenkbrauwen verven is €27 per maand.

Bijvoorbeeld: Elke drie weken wenkbrauwen modelleren, wimpers verven en bovenlip harsen is €34,50 per maand.


Manicures & Pedicures

It's all fun & games, until somebody brakes a nail. Ook daarvoor kom je bij Ode; de beste producten en behandelingen, maar ook de beste garantie om jou te laten excelleren! Met een abonnement op je manipedi bij Ode ben je de hele zomer (of welke periode dan ook) volledig verzorgd met volledige garantie. Iets aan de 'hand', wij maken tijd voor jou!

Jouw abonnement bestaat uit een tweewekelijkse express behandeling met gellak en de bijbehorende service.